Anděl, náš průvodce a ochránce

05.03.2009 19:43

K čemu nám vlastně slouží, proč tu jsou?

Andělé jsou bytosti z duchovního světa, kteří přišli na naši Zemi, aby nám pomáhali a ulehčovali nám cestu životem. Jsou tu pro nás, protože jiný úkol na Zemi nemají. Propojují nás s duchovní sférou a přináší nám odtud důležité informace. Pokud je sami nepožádáme, tak nám proti naší svobodné vůli nemůžou pomoci, tedy až na pár výjimek. Nebojme se je tedy kontaktovat, ptát se na rady a žádat je o pomoc. Ptejme se na cokoliv i na obyčejné věci, žádný dotaz není zbytečný. Když nebudou chtít odpovědět, tak prostě neodpoví :-).

Můžou nám pomoci zmírnit těžké události či bolest nebo se jim vyhnout úplně, pokud to není v souladu s naším karmickým plánem. Radí nám v situacích, kdy nevíme jak dál. Léčí naše tělo, když o to požádáme. Můžou pomoci i našim blízkým. Ukazují nám tu správnou cestu a pomáhají nám se podívat na situace z toho vyššího, duchovního pohledu.

Každý z nás má svého anděla ochránce po celý život. Vždy máme alespoň jednoho. Počet se může měnit v závislosti na období, kterým procházíme. Pak jsou tu další andělé, kteří se starají o celé skupiny, společnosti, Zemi. Prostě kde je potřeba, tak zasáhnou nebo podpoří produchovňování lidí a celé Země. 

A jak se s nimi kontaktovat?

Někteří lidé je normálně vidí, hlavně děti. Jim to přijde úplně přirozené s nimi komunikovat jako s každým jiným člověkem. Je to díky tomu, že v dětství mají hodně otevřené vědomí. 

Někteří je můžou cítit, třeba vedle hlavy nebo za sebou. Občas můžeme mít za zády pocit, že tam někdo je a dělá nám ochranu. To jsou taky oni.

Kdo je nevidí ani necítí, tak se s nimi může zkontaktovat v meditaci. Pozve si svého anděla do meditačního pokojíčku a může si s ním popovídat o tom, co ho trápí, s čím si neví rady nebo si jen užije vzájemné propojení či jej může požádat o léčení svých nemocí.

Na propojení s andělem máme na našem webu přímo meditaci, tak ji můžete hned vyzkoušet :-)

Přeji vám krásné andělské povídání!

Autorka: Katka

 

Diskutovat o tomto článku můžete na našem diskuzním fóru.

Zpět