Meditační dvoj-CD - Moudrost Mateřství

29.06.2009 15:28

 

Milé ženy, maminky, dárkyně života a udržovatelky rodinné tradice, toto meditační dvoj-CD se může stát vaším průvodcem a milým společníkem při prožívání jednoho z nejkrásnějších poslání ženy, jímž je mateřství. Tento meditační balíček byl vytvořen se záměrem usnadnit Vám propojení s Vaší vnitřní moudrostí, ženskou intuicí a hlavně s Vaším dítětem. (ať už se na mateřství teprve chystáte, máte miminko v bříšku, nebo už máte dítě či děti narozené)

 

Dvoj-CD Moudrost Mateřství je cestou k hlubokému vnitřnímu propojení a oboustranné komunikaci rodiče s dítětem. Meditace Vám - současným či budoucím maminkám - zprostředkovává přímý přístup k prožitkům a niternému pochopení, co Vaše dítě v daném období potřebuje.

 

Meditace Moudrost Mateřství jsou dobrým nástrojem pro ženy, které mají již určitou meditační praxi a dokáží s nadhledem interpretovat prožitky z niterných hlubin. Také u začátečnic bude propojení s každým dalším opakováním intenzivnější a zřetelnější. Upozornění: Tyto meditace slouží výhradně pro individuální potřebu jako nástroj sebepoznání. Nenahrazují psychologickou či psychiatrickou léčbu.

 

Meditace vede: Tereza Kramerová

Odborný dohled: Ernestína Velechovská

Meditační hudba: Petr Piňos

 

CD 1:

Pozvání dušičky do života (21:43)

První meditace slouží k podpoření vědomého kontaktu s budoucím dítětem. Je určena pro ženy, které touží po početí miminka a chtějí svůj záměr posílit. Je vlastně otevřenou žádostí a přiznáním před sebou samou, že je žena připravená a ochotná přivést dítě na svět.

Komunikaci a napojení mezi maminkou a dušičkou zprostředkovává andělský průvodce, aby byla zajištěna ochrana meditující ženy a autentičnost informací.

 

Miminko v bříšku (26:10)

Tato meditace je příležitostí k uvědomělému a láskyplnému spoluprožívání neopakovatelných momentů prolnutí dvou bytostí v jednu - těhotenství. Dále napomáhá k poznání potřeb miminka, jeho názorů například na denní režim, stravu nebo maminčiny aktivity. Pravidelným praktikováním této meditace získává nastávající maminka lepší porozumění, co její miminko prožívá. Zároveň se sama upevňuje v naslouchání své intuici a v sebedůvěře, že může správně vycítit, co je pro ni a její děťátko to nejvhodnější. (tuto meditaci mohou praktikovat i nastávající tatínkové)

 

CD 2

Vizualizace porodu (20:00)

Opakované prožívání této vizualizace nastavuje mysl na pozitivní naladění a cíleně programuje optimální průběh porodu. Meditace má příznivý vliv na miminko, které dostává potřebné informace o tom, co ho čeká. Zároveň posiluje i maminku, která se skrze pozitivní směřování snáze oprostí od strachů a obav – což je jeden ze zásadních předpokladů hladkého a přiměřeně rychlého porodu.

 

Komunikace s dítětem (20:00)

Poslední meditace je určena pro maminky (popřípadě i tatínky) již narozených dětí jakéhokoliv věku. Její přínos je v tom, že umožňuje získat důležité informace o vnitřním prožívání a pocitech dítěte, které nemůže či nechce sdělit – ať už z důvodu toho, že ještě nemluví, nedokáže přesně vyjádřit motivaci k určitému chování, nebo se bojí odhalit svoji slabost či obavy. Vnitřní rozhovor mohou rodiče dobře využít také při onemocnění dítěte například ke zjištění psychické příčiny nemoci. Dítě může na podvědomé úrovni dokonce i sdělit, co potřebuje k vyléčení.

Meditace slouží také k tomu, aby se rodič a dítě sobě navzájem otevřeli, případně se mohli přiznat ke svým slabostem a selháním. Pravidelným propojováním se s dítětem v meditaci je posilována vzájemná důvěra a kvalita vztahu.

 

 

Všechny meditace jsou podkresleny léčivou meditační hudbou Petra Piňose (www.prana.cz), která je vytvořena přímo pro potřeby těchto meditací tak, aby napomáhala setrvávání v niterném naladění a upevňovala koncentraci při provádění meditačních rozhovorů. 

 

Cena: 450 Kč - CD je momentálně VYPRODÁNO.

Závazné objednávky můžete zasílat na e-mailovou adresu tereza.kramerova@seznam.cz a dvoj-CD Vám bude doručeno buď na dobírku, nebo po převodu peněz na účet poštou.

- poštovné a balné: na dobírku 80 Kč; platba převodem na účet 45 Kč - do objednávkového mailu prosím uveďte, jaky styl platby preferujete

 

Nechť je toto meditační CD ku prospěchu všem lidem, kteří si jej vyberou jako průvodce do svého nitra na cestě rodičovstvím.

 

V našem diskuzním fóru v sekci "Meditace a naladění" se můžete dočíst, jaké mají zkušenosti s tímto meditačním CD ostatní a také tam najdete pár tipů na alternativní využití jednotlivých meditací.

Zpět