Rok 2012 - rok změn

28.12.2011 13:36

Myslím, že kdyby nebylo Terezky Kramerové, která mě požádala o vhled do následujícího roku, asi bych se o žádné psaní nepokoušela. Měla bych asi jako kartářka být více zvědavá, ale já jsem toho názoru, že každý den, týden, měsíc i rok přinese přesně to, co přinést má.
Kdo by ale odolal Terezce :-), takže i já jsem jejímu kouzlu neodolala.

Terezko, děkuji za příležitost se zase spojit a nějaké informace stáhnout a přenést mezi nás :-)

Z numerologického hlediska vstupujeme ze 4 do 5, tedy z Uranu do Merkura. Určitě jste si všimli, že během letošního roku 2011, hlavně v jeho konci, se dokončovaly, dořešovaly a uzavíraly věci v našich životech. Některým z nás se ozývala stará zranění (citová) anebo lidé (bývalé lásky, nebo ti, s nimiž jsme měli nějaký problém) a byli jsme nuceni podvědomě situace řešit. Tato doba gradovala od září a nyní se blíží ke konci. Bylo důležité se uvolnit ze starých pout a vykročit do nové přítomnosti, jenž nám vytváří budoucnost.

Však to všichni moc dobře známe: Jak zaseješ, sklízíš.

Proto je nyní důležité hlídat své myšlenky víc než kdykoliv jindy. Mysleme tedy každý den na to, čeho v životě chceme dosáhnout a ne na to, čeho se bojíme. Doba přeje připraveným, a tak svou energii posilme láskou k sobě a ke svým blízkým. Merkur je planeta učení, lehkosti, komunikace a pohybu. Vše by se nám tedy mělo v příštím roce dařit. Jen nezapomeňme myslet s láskou na vše, co si přejeme. Dostáváme od vesmíru šanci začít znovu. Být lehčí, plní energie a nových směrů. Merkur na nás volá. V srdcích ho ucítíme jako smích, radost a nadšení. Věnujme mu tedy pozornost. Může se samozřejmě objevit nějaký mráček a na chvíli opět můžeme sklouznout do strachu a obav o to, co bude dál, ale berme to prosím jen jako prověrku. Merkur nás totiž nebude srážet k zemi. Naopak, pomůže nám vyletět k nebi. Věnujeme se studiu, kurzům a seberealizaci během příštího roku, a tím Merkur uctěme.

Jinými slovy, v příštím roce dělejme vše, v čem zdokonalíme sami sebe a nezapomínejme přitom, že tím můžeme vlastně inspirovat ostatní.

Příští rok je pro nás velice důležitý milník. Vše nás již směřuje k tomu, abychom otevřeli svá srdce a více prožívali lásku. Právě díky tomu, co jsme absolvovali v roce 2011, se tak začíná dít intenzivněji než dříve. Mnozí z nás jsou otevřenější, lépe komunikují a dokážou se více vcítit do ostatních. Přestáváme mít strach projevovat sami sebe a to je podle mně to důležité. Změny, které mají nastat, se přeci skrze nás manifestují. Takže díky naší energetické „otevřenosti a ochotě měnit sebe“ mohou změny v našich životech nastat.

Nemám ráda rozdělování na špatné a dobré nebo černé a bílé, ale jak jinak bych teď měla napsat to, co chci?! Je na čase se rozhodnout na kterou stranu se nyní postavíme..kam chceme patřit a jakým směrem jít?

Já sama jsem se v sobě rozhodla, že do nového roku vykročím s vírou v to dobré. S otevřeností, laskavostí a pochopením. Protože, jak jsem na začátku napsala: jak zasejeme, sklízíme :-)
Proto zasévejte jen zdravá semínka (myšlenky), aby vám rostly jen ty nejzdravější a nejbáječnější rostlinky (činy).

Ještě mě napadla jedna věc při pohledu na čísla 2012
Rozdělím je na 20 a 12, tedy na poslední soud a viselce .

Jde o dvě tarotové karty. Karta 20 přináší vyčištění starých a nepotřebných věcí, abychom se očistili a mohli směřovat lehčeji dál. Je to volání anděla, abychom začali opět směřovat k Bohu (chcete-li k energii či lásce).
Karta Viselec nám říká: ZMĚŇ SVÉ MYŠLENÍ. Dívej se na svět s láskou jako na místo, kde je dar být a žít. Kde jsi v bezpečí a nic špatného ti nehrozí.


Takže jsme zase tam, kde jsme byli. Příští rok nás vede k vnitřním změnám, k seberealizaci a hlavně k pozitivnímu myšlení.

Moc vám všem přeji, abyste každý vykročil s vírou za lepší zítřky do dalšího roku. Mějte se v něm nádherně a buďte šťastní. Našim dětem přeji lehkost duší a radost v srdcích, stejně jako nám.

Vaše Kartářka Eva, Tábor
www.kartarkaeva.cz
tel.: 775 964 520

Diskutovat o Vašich dojmech z přicházejícího roku můžete v našem diskuzním fóru.

Zpět