MP3 meditace na vnitřní pokojíček

29.12.2008 11:26

Meditace_pokojicek.mp3 (velikost 5,6 MB, délka: 12 min. 13 sec., ke stažení zdarma)

(Pozn. Stažení souboru do svého počítače provedete tak, že najedete na odkaz, kliknete na pravé tlačítko myši a zvolíte možnost uložit.)

Připravili jsme pro vás malé překvapení v podobě vedené meditace, ve které se můžete naučit meditovat, to znamená sestupovat do svého vnitřního světa a tam získávat odpovědi na vaše otázky. Ve vnitřním klidu, v meditaci, se člověk ladí na moudrost svojí duše tím, že se dostává do propojení se svým podvědomím. Rodičům tato dovednost může posloužit jako nástroj k hlubšímu porozumění svým dětem i sobě navzájem. Zrovnatak zde můžete čerpat sílu, inspiraci a relaxovat...a podnikat cokoliv vás napadne. Limitem jsou pouze hranice vaší fantazie.

Tato první meditace slouží k nácviku sestupu do niterných hladin a je určena jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé. Hlasový doprovod vás provede celou vizualizací s tím, že budete mít určitý čas na užití si vašeho vnitřního pokojíčku, kdy vás bude doprovázet jen hudba. Zkuste se soustředit na prožitek a pokud vás myšlenky zavedou jinam, zase se pokaždé vraťte zpět. Čím vic se do prozkoumávání vašeho vnitřního světa položíte, tím snadněji udržíte pozornost.

I zde platí, že opakování dělá mistra a vězte, že s každým dalším pokusem to pro vás bude lehčí a lehčí. Některé dny se medituje hůře, jiné lépe. Záleží také na vaší náladě a míře ustaranosti či radostného prožívání. Nenechte se odradit a zkoušejte se kontaktovat s vaší vnitřní moudrostí opakovaně. Stojí to za to a možná budete velmi překvapeni, jaké klenoty skrýváte uvnitř sebe.

Cokoliv se vám ve vnitřním naladění objeví má svůj hlubší význam a symbolické poselství. Ne vždycky tomu musíte hned porozumnět. Časem se naučíte vnímat jazyk své duše a to je dar nad dary.

Pokud máte nějaké dotazy, s důvěrou se můžete na nás obrátit. Chystáme pro vás také další pokračovací meditace, kde se už přímo nakontaktujete na dušičku dítěte, kterou k sobě lákáte, nebo na miminko v bříšku či na dítě, které už máte doma.

Přejeme vám krásné a podnětné výpravy sami k Sobě.

P.S. Poděkování za realizaci této myšlenky patří Radkovi, který nás k nahrávání obrazně "dokopal" a pak také Karlovi za jeho know-how, pomoc při nahrávání a finální zpracování. Díky kluci ;-)

Pokud se vám meditace líbí a je vám k užitku a chtěli byste přispět na náklady spojené s její výrobou, můžete nám zaslat libovolnou částku na účet č. 1036271093/0800. Do poznámky uveďte "meditace". Děkujeme.

Odkaz na druhou meditaci Anděla ochránce.

UPOZORNĚNÍ: Veškeré meditace zveřejněné na Vedomematerstvi.cz jsou určené POUZE k soukromému užití v domácích podmínkách. Jakákoliv jiná forma prezentace či veřejná produkce je možná POUZE s písemným souhlasem autorek. Děkujeme, že respektujete naši práci.

 

Zpět

Diskusní téma: MP3 meditace na vnitřní pokojíček

Datum 03.05.2017

Vložil Eva

Titulek stahování

Odpovědět

Dobrý večer,

meditace nejdou stáhnout..obě hlásí žádný soubor :(

Datum 06.01.2009

Vložil Jana/Bebet

Titulek Moc díky!!!!

Odpovědět

Všem, kdo se podílel na realizaci, vzkazuji vřelý dík!!!! To je přesně to, co jsem potřebovala! Nádhera! Pokračujte, pokračujte, pokračujte! Terezko, nechceš dát odkaz taky na BCéčko, třeba založit diskusi s linkem? Věřím, že spousta holek by byla vděčná a nesmírně to ocenila. Moc se těším na pokračování - čím dřív bude, tím líp :-)!

Datum 07.01.2009

Vložil Tereza z VM

Titulek Re: Moc díky!!!!

Odpovědět

Ahoj Jani,

na BC to davat nebudu. Vnimala bych to jako sebepropagaci a to se mi nezda fair. Pokud to nekdo udela z vlastni iniciativy, tak to je jina, ale my bychom se do toho michat nemely.

Mame pripravene jeste 2 pokracovaci meditace. Dalsi bude na webu v blizke dobe. A jestli budeme nahravat dal...to je orisek. Precejen je to nase know-how a neco bychom si asi mely nechat pro VMacky/VMaky, kteri si za nami dojdou na seminar. Jeste budeme jednat a take zalezi na vas a vasich ohlasech!

Diky za oceneni. Je to mile.

At se ti dobre pobyva v niternem pokojicku